Expertise  >  Mensen
Mensen

Professor Willem van Mechelen is medeoprichter en directeur van Evalua Nederland B.V. Willem is een geregistreerd bedrijfsarts en een geregistreerd epidemioloog. Hij is hoogleraar sociale geneeskunde in het bijzonder de bedrijfs- en sportgeneeskunde, hoofd van de Afdeling Sociale Geneeskunde en co-directeur van het EMGO+ Instituut, beiden van VUmc.

Professor Han Anema is senior consultant van Evalua Nederland B.V. Han is zowel geregistreerd bedrijfs- als verzekeringsarts. Han bekleedt bij VUmc twee leerstoelen en is hoogleraar bedrijfsgeneeskunde en namens UWV hoogleraar verzekeringsgeneeskunde. Han geeft leiding aan de Academische Werkplaatsen Bedrijfsgezondheidszorg (met KLM Health Services, Tata Steel en AMD VU/VUmc) en Verzekeringsgeneeskunde (met UWV).

Professor Allard van der Beek is senior consultant van Evalua Nederland B.V. Allard is bewegingswetenschapper en geregistreerd epidemioloog. Allard is hoogleraar arbeidsepidemiologie bij VUmc. Allard is plaatsvervangend hoofd van de Afdeling Sociale Geneeskunde en programmaleider van het EMGO+ onderzoeksprogramma ‘Musculoskeletal Health’, beiden van VUmc.

Dr. Simo Taimela is oprichter en CEO van Evalua International. Hij is tevens medeoprichter en directeur van Evalua Nederland B.V. Simo is gepromoveerd sportarts. Hij heeft ook een eMBA. Simo heeft tevens aanstellingen als adjunct professor in epidemiologie (Helsinki University), in fysiologie (Kuopio University) en inspanningsfysiologie (Turku University).